Meerpersoons maaltijdvoorzieningen

Multiportion voor uw gasten

Al onze apparatuur, welke wordt ingezet voor het verwarmen van maaltijden, maakt gebruik van direct contact warmte. Deze thermocontactmethode zorgt ervoor dat alle producten – gecontroleerd – de juiste hoeveelheid warmte krijgen. Restwarmte (accumulerend vermogen) is significant en houdt de warmte na regeneratie lang vast. Op deze manier wordt de maaltijd altijd uitgeserveerd zoals de maker het bedoeld heeft.

Eenvoudig en doeltreffend

Steeds vaker kiest een organisatie voor autonomie op de verschillende afdelingen. De plaats van het verwarmen en de uitgifte/presentatie is een vast onderdeel hiervan geworden. Deze kleinschalige woonvormen kunnen met behulp van een regenereerkast op maat, al dan niet ingebouwd, volledig zelfstandig functioneren. Zo zorgt u altijd voor een lekkere maaltijd op tafel bij uw gasten.

Neem contact op

Of u de oplossingen van Elise Service nu wilt kopen, huren of in de vorm van een abonnement aan wilt schaffen, het kan allemaal. Ons specialistische team heeft jarenlange ervaring in het creëren van innovatieve maaltijdvoorzieningen en kunnen u hierin de juiste ondersteuning bieden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen een oplossing op maat bieden.

Restiself Serie

Restiself is de serie van maaltijdbuffetwagens voor het koelen, verwarmen, presenteren en uitserveren van zo genaamd bulk of multiportion. Of het nu gaat om uitgifte in schalen of à la carte bij de gasten.

Maaltijdbuffetwagens van Elise Service verwarmen de componenten in bijna alle verpakkingsvormen die momenteel beschikbaar zijn.

Ook de meerpersoons systemen werken door middel van direct contactverwarming.

Iedere verwarmingsplaat verwarmt gecontroleerd de componenten in de verpakking waarin deze wordt geserveerd.

Door de groepsgrootte bepalen we welke kar het meeste past bij de doelgroep.

Het accumulerende vermogen van de verwarmingsplaten zorgt ervoor dat de maaltijden ook lang na het eindsignaal (zonder extra energie) warm kunnen worden uitgegeven.

Dit maakt het mogelijk om ook de systemen in te zetten in een “cook and serve” model (gekoppeld).