Frankelandgroep

Wij zijn de Frankelandgroep!

Onder het motto ‘Zo gewoon mogelijk’ biedt de Frankelandgroep senioren in Schiedam en Vlaardingen een uitgebreid aanbod aan zorg en welzijn. Dit doen ze thuis via Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep of bij een van de locaties. De Frankelandgroep is een verzamelnaam voor vijf verpleeg- en/of zorgcentra.

De zorglocaties van de Frankelandgroep hebben elk een eigen identiteit en sfeer die voortkomt uit hun ontstaansgeschiedenis. Ze hebben als doel ouderen met hun eigen leefstijl aansluiting te laten vinden en zich thuis te laten voelen binnen één van deze culturen. Datzelfde geldt voor medewerkers en vrijwilligers, zodat zij met plezier kunnen werken.

Wij sluiten ons aan bij de visie van de Frankelandgroep. Om ervoor te zorgen dat onze bewoners de eigen regie zo lang mogelijk kunnen volhouden, hebben wij besloten de maaltijden in veel verschillende vormen aan te bieden. Groepsvoedingpersoonlijke maaltijden maar ook het aanleveren van bulkvoeding voor onze brasserieën. Iedere aanbiedingsvorm vraagt om een andere benadering.

Zo maken we gebruik van geïsoleerde transportmiddelen, persoonsgebonden systemen maar ook regenereerkasten op de afdelingen. Onlangs hebben wij een nieuw systeem toegevoegd die ingezet wordt voor het verwarmen en de uitgifte van extra murale maaltijden. Door een nauwe en jarenlange samenwerking met Elise Service hebben we samen met hun systemen deze visie kunnen waarmaken.

Door kwaliteitseisen te stellen aan onze maaltijden is het noodzakelijk om een nauwe samenwerking te onderhouden met Elise Service. De juiste instellingen van de regenereerapparatuur is essentieel voor het eindresultaat. Elise Service heeft dit meer dan waar gemaakt. Een fijne partner die met je meedenkt en met oplossingen komt.
– Eric van Reenen, Hoofd voeding Frankelandgroep / Chef Gastro Engineering

Deze producten hebben we gebruikt

Erg’élec serie

CPA Serie

Restiself Serie

Hong Kong

Heeft u een soort gelijk vraagstuk?
Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

Mail ons of bel naar 076 541 41 40