Serelis

De Serelis maaltijdbuffetwagen is bij uitstek geschikt voor het presenteren en aanbieden van warme maaltijden “á la carte“, al dan niet gepersonaliseerd voor een extra mooie uitstraling. Alle maaltijdcomponenten krijgen, door de instelbaarheid van alle platen individueel, exact de hoeveelheid energie die nodig is voor een perfect eindresultaat. Tegelijkertijd meerdere hoeveelheden en verpakkingssoorten. De direct contact verwarmingsplaten werken na het verwarmen als een “rechaud” waardoor het eten lekker lang warm blijft zonder tussentijds bij te verwarmen. Bovenbladverwarming zorgt voor minimale terugloop van temperaturen tijdens het presenteren van de maaltijden. Serelis buffetwagens zijn er in vele varianten en capaciteiten, gekoeld en ongekoeld. Uiteraard kunnen deze wagens ook elektrisch worden aangedreven. Wagens zijn eenvoudig te reinigen door het uitdraaien van de verwarmingselementen.

Energis

Dé oplossing voor o.a. kleinschalige woonvormen, afdelingskeukens of grote hoeveelheden bulk. Klein en compact, al dan niet ingebouwd in een meubel, op het aanrecht, op een onderstel of met een koelkast. Energis kasten worden gemaakt in veel capaciteiten en afmetingen. De direct contact verwarmingsplaten zijn per stuk instelbaar waardoor het mogelijk is verschillende hoeveelheden en verschillende verpakkingen tegelijkertijd te verwarmen. Éénvoudig in gebruik en altijd direct in te zetten (plug and play). Alleen aansluiten op het lichtnet (230/400 Volt), geen verdere aansluitingen of afvoer nodig. Ook zijn de kasten in te zetten om verse maaltijden warm te houden.

Navis

Navis is een uitgebreide lijn van geïsoleerde transportkarren, neutraal, verwarmd of een combinatie. Dienbladen, gastronormschalen of kratten, interne maatvoering uiteenlopend. Navis neutraal of voor kratten is er in vele afmetingen, één of twee compartimenten. Navis Caldo (warm) heeft meerdere capaciteiten, hoog en laag, altijd 230 Volt. Door voor te verwarmen wordt een omgeving gecreëerd die er voor zorgt dat er een zeer lang temperatuurbehoud is. De warmte wordt ook behouden door accumulatie aan de onderzijde van het compartiment. Speciaal voor het transporteren van warme en koude producten tegelijkertijd is de Navis Caldo Duo ontwikkeld. Twee compartimenten waarbij de temperaturen uitgelezen kunnen worden via een digitale display.

Quietis

Speciaal voor de warme/ gekoppelde lijn heeft Elise Service karren ontwikkeld voor het transporteren en presenteren van de maaltijden. Klein en compact, één of twee compartimenten, warm en/of koud (neutraal), temperaturen digitaal af te lezen. Altijd 230 Volt waardoor de wagens overal in te zetten zijn.

Vitalis

Maaltijddistributie op maat, warme lijn of koude lijn, beide zijn mogelijk. Individuele maaltijden op één dienblad. Zowel de warm als de koud te serveren gerechten. Alles zonder extra handelingen. De wagen is zo compact mogelijk gebouwd. Vaste tussenwand voor perfecte scheiding warm en koud. Voor de gekoppelde lijn bestaat de mogelijkheid wagens voor te verwarmen. De contactplaten werken daarna als “rechaud” voor een lang temperatuurbehoud van de warme gerechten. Voor de ontkoppelde lijn is deze wagen in te zetten als regenereerwagen. Direct contactverwarming gedoseerd per niveau. Alleen de platen waar een dienblad op is geplaatst worden geactiveerd. Dit gaat volledig automatisch. De Vitalis is er met geïntegreerde compressor koeling, met een basis koelstation waar de wagen aan wordt gekoppeld of met koeling door CO2. Voor elke situatie is er een passende logistieke oplossing.