Elise Service is onderdeel in een groter geheel van bedrijven waaronder ook Electro Calorique Systems BV en Iseco St-Phal BV vallen. Beide merken zijn nu verenigd in Elise service voor advies en technische ondersteuning.

Elise Service is onderdeel in een groter geheel van bedrijven waaronder ook Electro Calorique Systems BV en Iseco St-Phal BV vallen. Beide merken zijn nu verenigd in Elise service voor advies en technische ondersteuning.

Elise Service is de specialist in maaltijddistributiesystemen. Wij bieden oplossingen, gebruikt over de hele wereld, al dan niet custom made.

Bij onze bedrijven staat duurzaamheid en circulariteit hoog op de agenda.

Zo hebben wij de laatste jaren al veel van onze apparatuur opnieuw ingezet bij verschillende projecten.

Vanuit Antwerpen en Breda zijn wij het aanspreekpunt voor België en Nederland.

Een volledig zelfstandige onderneming met een heldere filosofie en een transparante werkwijze. In essentie gaat het hierbij om het bieden van passende oplossingen, of het nu gaat om kant en klare producten of maatwerk. Belangrijkste is dat Cure en Care gezonde en lekkere maaltijden kunnen bieden met onze systemen. Deze oplossingen worden bereikt door nauwe samenwerking en ruime aandacht voor de klantenwens, zowel voor, tijdens als na de implementatiefase.

Service:

Ook geheel in eigen beheer beschikken wij over een uitgebreide technische servicedienst. Wij verzorgen alleen onderhoud en service aan apparatuur van onze merken. Snel en efficiënt. Via een digitaal platform (OutSmart) kunt u direct management informatie opvragen en meldingen voor noodzakelijke service plaatsen.

 

Alle nieuwe producten worden in eigen beheer gefabriceerd in onze fabrieken in Frankrijk. Deze zijn gevestigd nabij het vliegveld van Lyon, in Chateldon en St. Phal.

 

Wereldwijde bekendheid

Onze oplossingen voor maaltijdvoorziening in de zorg worden wereldwijd verkocht. Hierbij kijken wij altijd naar de algemene maar ook land-specifieke eisen. Doordat het Research & Development team ter plekke in kan spelen op trends en ontwikkelingen, kunnen wij te allen tijde passende oplossingen aanbieden. Wij ontwikkelen alleen specialistische systemen voor maaltijddistributie. Dit is een zeer breed gamma waarvan een groot aantal logistieke oplossingen het resultaat zijn.

 

Showroom in Breda

Wij vinden het belangrijk om een passende oplossingen te bieden voor het probleem binnen de organisatie. Het gebruik van onze concepten speelt een grote rol hier in. Wij bieden dan ook de mogelijkheid onze diensten te bekijken in onze showroom in Breda. Hierdoor leren wij de organisatie beter kennen en krijgt u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden die Elise Service kan bieden.

 

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de beste opties voor uw bedrijf? Wij geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van Elise Service. Maak een afspraak in onze showroom en ontdek welke oplossingen het beste aansluiten bij de wensen en eisen van de organisatie. Onze specialisten zullen u van deskundig advies voorzien waardoor alle mogelijkheden besproken worden. Elise Service is er om het ideale maaltijdconcept voor u te ontwikkelen.