Laurens

- Elise Service

Laurens

Laurens werkt al jaren met apparatuur van Iseco St-Phal, omdat wij maximaal resultaat in kwaliteit nastreven en binnen onze concepten hebben ze altijd een passende oplossing. Laurens is een van de grotere zorgorganisaties in Rotterdam en omstreken met meerdere zorglocaties, thuiszorg, revalidatie, dagbestedingen etc.

Bijna alle locaties maken al voor lange tijd gebruik van apparatuur van Elise Service.

Voor de gasten die ervoor kiezen in de eigen woning te eten worden verschillende soorten buffetwagens ingezet. Voor de vele huiskamers worden kasten ingezet. Bijvoorbeeld voor het warmhouden van de vers gekookte maaltijden of het gecontroleerd verwarmen van de ingekochte producten. Ook de combinaties komen hier voor.

Samenwerking met Elise Service

Samen met onze klanten kijken wij altijd naar het hele proces om geen losse eindjes over te houden. Hierbij wordt rekening gehouden met de juiste invulling per doelgroep. Zowel voor bestaande locaties als ook in de nieuwbouw.

Zelfs wanneer de systemen niet in het budget passen biedt Elise Service een oplossing in bijvoorbeeld een huur of koop oplossing, of wordt er refurbished apparatuur aangeboden wat natuurlijk zeer aantrekkelijk kan zijn als het budget niet toereikend is.

De samenwerking met Iseco St-Phal verloopt al jaren erg prettig. Echt samenwerken om een optimaal resultaat te behalen voor onze gasten. – Jan Schamp, Productspecialist Eten & Drinken

Deze producten hebben we gebruikt

Serelis

Energis

Heeft u een soort gelijk vraagstuk?
Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

Mail ons of bel naar 076 541 41 40