Vitas

- Elise Service

VitaS

Elise Service sinds jaren een samenwerkingsverband met VitaS in Peer. VitaS biedt ouderen graag een thuis aan. Hiertoe heeft VitaS diverse dienstverleningen zoals residentiële verblijf, tijdelijk verblijf, dagcentra voor het verblijf overdag, en zelfstandige woonvormen. De centrale keuken van VitaS staat voor de kwaliteit van de maaltijden welke in koude lijn worden aangeleverd op meerder locaties in de streek. VitaS heeft gekozen om de maaltijden aan te leveren in porseleinen schalen in de vorm van groepsvoeding. Op deze manier komen de senioren samen tijdens het eetmoment en wordt er een huiselijke sfeer gecreëerd.

Elise Service op locatie

Elise Service levert voor het regenereren van de maaltijden ENERGIS-regenereerovens en SERELIS-buffetwagens. Per locatie is er steeds gekeken naar de specifieke wensen en situatie ter plaatse. Op deze manier heeft Elise Service regenereerapparatuur geleverd op maat.

VitaS aan het woord

Het regenereren met verschillende regenereertemperaturen in één regenereercyclus maakt het verschil. De kwaliteit van de geregenereerde maaltijd staat bij ons hoog in het vaandel. Deze kwaliteit kunnen we o.a. bereiken met de verschillende regenereertemperaturen. Onze bewoners verdienen een goede maaltijd, dit kunnen wij realiseren met de regenereerapparatuur van Elise Service.

Elise Service verzorgt de implementatie van onze aangekochte apparatuur, maar is ook daarna nog in beeld met betrekking tot de technische dienstverlening en de service naar werking in resultaat in de praktijk.

Door het gebruiksgemak (kleurinstelling-regenereerproces) kunnen onze logistieke diensten gemakkelijk en correct de maaltijd regenereren. De juiste instellingen van de regenereerapparatuur zijn uiteraard zeer belangrijk voor het gewenste eindresultaat. Door de ondersteuning tijdens opstart van onze projecten, heeft Elise Service dit meer dan waar gemaakt. Een fijne partner die met je meedenkt en met oplossingen komt. -Erik Claes, diensthoofd voeding

Elise Service denkt met ons mee en is in staat, gezien het uitgebreide assortiment, altijd passende apparatuur te bieden voor elke doelgroep binnen onze organisatie. – Edward du Prie, inkoop

Deze producten hebben we gebruikt

Serelis

Energis

Heeft u een soort gelijk vraagstuk?
Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

Mail ons of bel naar 076 541 41 40