Elise Service

WZC Booghuys - Zorg Leuven

WZC Booghuys werkt sinds 2019 met apparatuur van Elise Service. Voor ZorgLeuven is een nieuw concept met aandacht voor de bewoner in leefruimtes gecreëerd. Zij kozen voor de koude lijn met veel aandacht voor de juiste kwaliteit van de maaltijd en een huiselijke beleving.

WZC Booghuys is één van de nieuwe verzorgingstehuizen van ZorgLeuven, in het stadscentrum van Leuven.

Samen hebben we naar een juiste oplossing gezocht; van individuele maaltijden naar multiporties. We hebben ons geëngageerd om ook na de opstart van het projectbegeleiding en opvolging te garanderen om het gebruik van de toestellen optimaal te houden.

WZC Booghuys heeft gekozen voor ovens, type ENERGIS REV 4. Dit alles is geregeld voor huiskamers van ongeveer negen personen; in totaal 72 bewoners (met dementie). De maaltijden worden geleverd door de centrale keuken, in gekoelde wagens per afdeling. Wanneer het past voor de bewoners wordt de maaltijd op een gecontroleerde wijze verwarmd volgens de HACCP normen. Maximale flexibiliteit.

Zelfs wanneer de systemen niet in het budget passen biedt Elise Service een oplossing in bijvoorbeeld een huur of koop oplossing, of wordt er refurbished apparatuur aangeboden wat natuurlijk zeer aantrekkelijk kan zijn als het budget niet toereikend is.

We kijken uit om de samenwerking met Elise Service nog vele jaren uit te breiden. – Els Ronsmans, directeur

Deze producten hebben we gebruikt

Energis

Heeft u een soort gelijk vraagstuk?
Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

Mail ons of bel naar 076 541 41 40