Zorgbalans

Elise Service

Zorgbalans

Zorgbalans is een zorgorganisatie in Noord- en Zuid-Holland. Zij bieden onder andere thuiszorg, dagbesteding, woon-zorgcentra, verpleeghuiszorg en revalidatie. Deze zorg wordt in een kleinschalige setting op ruim 15 locaties aangeboden. De huiskamers zijn zo ingericht dat er altijd gekookt kan worden. Daarnaast worden de regenereerkasten van Elise Service al jaren in de nieuwe keukens ingebouwd.

Volledig ingebouwd in de keukens van Zorgbalans

De kasten van Elise Service kunnen mooi worden ingebouwd in ‘standaard’ keukens waardoor geen extra aanpassingen aan stroom, afzuiging en water aan- en afvoer hoeven worden gedaan. Ook kunnen de kasten worden gebruikt om de vers gekookte maaltijden warm te houden tijdens uitgifte.

Gasten die er voor kiezen op in hun eigen woning te eten, krijgen een maaltijd aangeboden via de maaltijdbuffetwagens van Elise Service. Deze zijn vaak uitgerust met een apart koelcompartiment waardoor de complete maaltijd a la carte in één setting aangeboden kan worden.

Zelfs wanneer de systemen niet in het budget passen biedt Elise Service een oplossing in bijvoorbeeld een huur of koop oplossing, of wordt er refurbished apparatuur aangeboden wat natuurlijk zeer aantrekkelijk kan zijn als het budget niet toereikend is.

Als het kan koken we samen met onze bewoners. Wanneer het niet uitkomt kunnen we nu keuzes maken. Alles vers koken, alles regenereren of een combinatie van deze (hybride). – Debby Eleveld, eerst verantwoordelijk begeleidster locatie Slottuin Heemstede

Elise Service denkt met ons mee en is in staat, gezien het uitgebreide assortiment, altijd passende apparatuur te bieden voor elke doelgroep binnen onze organisatie. – Edward du Prie, inkoop

Deze producten hebben we gebruikt

CPA Serie

Restiself Compact

Heeft u een soort gelijk vraagstuk?
Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

Mail ons of bel naar 076 541 41 40