Maaltijdvoorziening in zorginstellingen

Electro Calorique biedt verschillende mogelijkheden om u te ondersteunen in de keuken van uw zorginstelling. Zo bieden ze individuele maaltijdvoorzieningen en meerpersoons maaltijdvoorzieningen.

Innoverende oplossingen voor de keuken in uw zorginstelling

Door middel van onze innovatieve oplossingen kunt u uw gasten van alle maaltijden voorzien, zoals de maker het bedoeld heeft. Onze voorzieningen ondersteunen de zorgprofessionals door een toegankelijke en eenvoudige manier van maaltijden voorzien. 

Onze wagen zijn speciaal ontwikkeld om in te spelen op de behoeftes van de keukens in de zorginstellingen, namelijk door:

  • Het gebruik in de koelcel,
  • Lage wagens met een capaciteit tot 30 plateaus,
  • Wagens met dienbladen met een afwijkende maatvoering,
  • Wagens met verschillende manieren van koelen,
  • Wagens met een ingebouwd desinfectiesysteem.

Eenvoudige en doeltreffende keukens in zorginstellingen

Al onze oplossingen en concepten voor de keuken in de zorginstelling zijn ontwikkeld samen met collega’s uit de zorg wereldwijd. En net als de zorgprofessionals van de keukens in de zorginstelling, zijn wij flexibel. U kunt bij ons namelijk, naast kopen, ook huren en één vast tarief afspreken. 

Verbeter de keuken in uw zorginstelling

We hebben samenwerkingen met verschillende zorginstellingen, voor elke keuken in de zorginstelling bieden we een passende oplossing. Het personeel van de keukens van de zorginstellingen die u voorgingen zeggen het volgende over ons:

  • “Electro Calorique denkt met ons mee en is in staat, gezien het uitgebreide assortiment, altijd passende apparatuur te bieden.”
  • “Dankzij de oplossingen van Electro Calorique ervaren onze gasten een gezonde maaltijd op huiselijke wijze”
  • “Een oplossing voor het presenteren en transporteren van warme, vers gekookte maaltijden met gekoelde bijgerechten”

Ervaar het zelf!

Bent u benieuwd naar wat onze oplossingen voor de keuken in uw zorginstelling zou kunnen betekenen? Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en we bespreken de mogelijkheden graag met u! Neem telefonisch contact met ons op of laat ons weten wat uw vraag is via de mail