Maaltijdvoorzieningen voor ouderen

Electro Calorique is dé partij als het gaat over het ontwikkelen van concepten voor maaltijdvoorzieningen voor ouderen. Wij hebben een ruim assortiment aan oplossingen waardoor wij u altijd een plan op maat kunnen bieden. Samen gaan kijken we naar uw wensen en eisen om zo tot de ideale oplossing te komen. Benieuwd wat wij voor uw maaltijdvoorziening voor ouderen kunnen betekenen? Wij vertellen u er graag meer over.

Hoe ziet onze maaltijdvoorziening voor ouderen eruit?

Wij hebben verschillende systemen in ons assortiment die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan buffetwagens, regenereerovens en transportwagens. Zo is de PDJ serie uitermate geschikt voor maximale inzet bij transport en de presentatie van de maaltijdvoorziening voor ouderen. De wagens zijn leverbaar in vele capaciteiten en uitvoeringen en kunnen daardoor precies naar wens ontwikkeld worden.

Warmhouden van de maaltijden

Bent u op zoek naar een serie die geschikt is voor het verwarmen en warmhouden van de maaltijden, dan is de Hong Kong serie wellicht wat voor uw zorginstelling. Met dit concept is het mogelijk om monoportie en multiportie tegelijkertijd te verwarmen. Door het plug and play systeem is de serie verrijdbaar en erg compact. Dit maakt het werken met de Hong Kong gemakkelijk en overzichtelijk.

Huur, koop, of een vast bedrag per maand

U kunt kiezen uit verschillende diensten. Onze standaard systemen bieden vaak een oplossing voor uw vraagstuk. Is dit niet het geval, dan kunnen wij een op maat gemaakt concept voor u ontwikkelen die vast bij uw zorginstelling komt te staan. Liever geen koop? Geen probleem! Wij bieden ook de mogelijkheid om onze concepten te huren.

Kiest u liever voor gebruik boven bezit? Dan is het vaste tarief wat voor u. Hiermee zorgen wij voor de oplossingen, passend bij het moment. Verandert het moment, dan veranderen de oplossingen met u mee.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze andere producten? Kom langs in onze showroom en ontdek welke systemen het beste passen bij uw maaltijdvoorziening voor ouderen. Daarnaast zijn onze specialisten telefonisch bereikbaar en helpen ze u graag verder. Liever per mail contact? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden.