Individuele maaltijdvoorzieningen

Veel organisaties werken met een maaltijdpresentatie op een dienblad. De ontwikkeling van deze systemen heeft ook de afgelopen jaren niet stilgestaan. Zo hebben wij wagens ontwikkeld speciaal voor alles.

Persoonsgebonden maaltijden op maat

Veel organisaties werken met een maaltijdpresentatie op een dienblad. De ontwikkeling van deze systemen heeft ook de afgelopen jaren niet stilgestaan. Zo hebben wij wagens ontwikkeld speciaal voor:

  • Het gebruik in de koelcel,
  • Lage wagens met een capaciteit tot 30 plateaus,
  • Wagens met dienbladen met een afwijkende maatvoering,
  • Wagens met verschillende manieren van koelen,
  • Wagens met een ingebouwd desinfectiesysteem.

Individuele maaltijdvoorzieningen voor uw gasten

Dankzij de innovatieve oplossingen van Elise Service kunt u uw gasten individueel van maaltijden voorzien zoals deze horen te zijn. Onze voorzieningen ondersteunen de zorgprofessionals op een toegankelijke en eenvoudige manier. Is deze oplossing waar u en uw zorgpersoneel naar op zoek zijn? Wij geven u graag advies over de producten. Zo is het mogelijk een systeem aan te schaffen, te huren, of een abonnementsvorm. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en denken dan ook graag met u mee.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd welke passende oplossing wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via onderstaand contactformulier.

Erg’élec serie

De Erg’élec serie is één van de plateausystemen van Elise Service.

Het is dé standaard voor het aanbieden en presenteren van een complete maaltijd bestaande uit warme en gekoelde componenten in zowel warme (gekoppeld) als koude (ontkoppeld) lijn.

De geïsoleerde tussenwand zorgt voor een perfecte scheiding tussen warm en koud.

Het verwarmen van de producten door middel van direct contact methode is per niveau gereguleerd en zorgt dus voor een fantastisch eindresultaat per maaltijd.

Koeling is optioneel en kan zijn m.b.v. compressor, glycol, CO2 of omgevingstemperatuur in een koelcel.

Erg’élec heeft een groot aantal modellen en capaciteiten.

Hong Kong

De serie Hong Kong onderscheidt zich door zijn compactheid.

Deze is zeer geschikt voor het warmhouden en/of verwarmen van maaltijden en/of maaltijdcomponenten.

Dit kan geserveerd worden op porselein, kunststof, RVS, schalen en borden.

Ook voor de Hong-Kong serie geldt dat iedere verwarmingsplaat apart wordt aangestuurd waardoor maaltijden totaal gecontroleerd worden verwarmd.

In het systeem is het mogelijk monoportie (individueel) en multiportie (bulk) tegelijkertijd te verwarmen.

Verrijdbaar, compact, 230 V, “plug and play”.

Vitalis

Maaltijddistributie op maat, warme lijn of koude lijn, beide zijn mogelijk. Individuele maaltijden op één dienblad. Zowel de warm als de koud te serveren gerechten. Alles zonder extra handelingen. De wagen is zo compact mogelijk gebouwd. Vaste tussenwand voor perfecte scheiding warm en koud. Voor de gekoppelde lijn bestaat de mogelijkheid wagens voor te verwarmen. De contactplaten werken daarna als “rechaud” voor een lang temperatuurbehoud van de warme gerechten. Voor de ontkoppelde lijn is deze wagen in te zetten als regenereerwagen. Direct contactverwarming gedoseerd per niveau. Alleen de platen waar een dienblad op is geplaatst worden geactiveerd. Dit gaat volledig automatisch. De Vitalis is er met geïntegreerde compressor koeling, met een basis koelstation waar de wagen aan wordt gekoppeld of met koeling door CO2. Voor elke situatie is er een passende logistieke oplossing.