Logistieke oplossingen

Transport van warme en/of gekoelde producten

Één van de belangrijkste onderdelen van onze voedingsconcepten rondom eten en drinken, is de logistiek. Hiervoor heeft onze R&D inmiddels al vele modellen ontwikkeld in samenwerking met nationale en internationale (zorg)organisaties.

Rekening houdend met onder andere de capaciteit, al dan niet geïsoleerd, warm en/of koud, compact, lichtgewicht, uitstraling en inzetbaarheid. Hierbij houden we altijd rekening met de doelstelling van onze klant. Een bloemlezing hiervan hebben wij op onze website geplaatst.

Elise Service

Het transporteren van warme producten, koude producten of een combinatie van deze met de innovatieve concepten van Elise Service. Neutraal of geïsoleerd of met ondersteunende verwarming of koeling? Voor elke uitdaging hebben we een passende oplossing.

CPA Serie

Neutraal geïsoleerde transportwagens in vele configuraties en afmetingen.

Capaciteit van 8 niveaus tot 40 niveaus (Gastronorm en afwijkend).

CPA serie is ook leverbaar met ondersteunende verwarming en/of actieve koeling.

PDJ Serie – Breakfast

Deze serie is ontwikkeld voor een maximale inzet bij het transporteren en presenteren van etenswaren en drinken. Wagens zijn leverbaar in vele capaciteiten en uitvoeringen.

Voor deze serie zijn speciaal vele opties ontwikkeld om het gebruik van de wagens te maximaliseren en te optimaliseren. Wagens zijn uitvoerbaar met ladegeleiders, presentatieopzet, tablethouder, speciaal compartiment voor warm of koud, plateaugeleiders etc.

Uiteraard is het mogelijk de wagens te personaliseren.

Maatwerk

Maatwerk

Naast een groot basisassortiment aan transportwagens wordt aan onze Research & Development afdeling regelmatig gevraagd voor oplossingen op maat.
Deze “speciale” uitvoeringen passen ook vaak binnen andere organisaties.