Logistieke oplossingen

Transport van warme en/of gekoelde producten

Één van de belangrijkste onderdelen van onze voedingsconcepten rondom eten en drinken, is de logistiek. Hiervoor heeft onze R&D inmiddels al vele modellen ontwikkeld in samenwerking met nationale en internationale (zorg)organisaties.

Rekening houdend met onder andere de capaciteit, al dan niet geïsoleerd, warm en/of koud, compact, lichtgewicht, uitstraling en inzetbaarheid. Hierbij houden we altijd rekening met de doelstelling van onze klant. Een bloemlezing hiervan hebben wij op onze website geplaatst.

Elise Service

Het transporteren van warme producten, koude producten of een combinatie van deze met de innovatieve concepten van Elise Service. Neutraal of geïsoleerd of met ondersteunende verwarming of koeling? Voor elke uitdaging hebben we een passende oplossing.

Navis

Navis is een uitgebreide lijn van geïsoleerde transportkarren, neutraal, verwarmd of een combinatie. Dienbladen, gastronormschalen of kratten, interne maatvoering uiteenlopend. Navis neutraal of voor kratten is er in vele afmetingen, één of twee compartimenten. Navis Caldo (warm) heeft meerdere capaciteiten, hoog en laag, altijd 230 Volt. Door voor te verwarmen wordt een omgeving gecreëerd die er voor zorgt dat er een zeer lang temperatuurbehoud is. De warmte wordt ook behouden door accumulatie aan de onderzijde van het compartiment. Speciaal voor het transporteren van warme en koude producten tegelijkertijd is de Navis Caldo Duo ontwikkeld. Twee compartimenten waarbij de temperaturen uitgelezen kunnen worden via een digitale display.

Quietis

Speciaal voor de warme/ gekoppelde lijn heeft Elise Service karren ontwikkeld voor het transporteren en presenteren van de maaltijden. Klein en compact, één of twee compartimenten, warm en/of koud (neutraal), temperaturen digitaal af te lezen. Altijd 230 Volt waardoor de wagens overal in te zetten zijn.