Meerpersoons maaltijdvoorzieningen

Multiportion voor uw gasten

Al onze apparatuur, welke wordt ingezet voor het verwarmen van maaltijden, maakt gebruik van direct contact warmte. Deze thermocontactmethode zorgt ervoor dat alle producten – gecontroleerd – de juiste hoeveelheid warmte krijgen. Restwarmte (accumulerend vermogen) is significant en houdt de warmte na regeneratie lang vast. Op deze manier wordt de maaltijd altijd uitgeserveerd zoals de maker het bedoeld heeft.

Eenvoudig en doeltreffend

Steeds vaker kiest een organisatie voor autonomie op de verschillende afdelingen. De plaats van het verwarmen en de uitgifte/presentatie is een vast onderdeel hiervan geworden. Deze kleinschalige woonvormen kunnen met behulp van een regenereerkast op maat, al dan niet ingebouwd, volledig zelfstandig functioneren. Zo zorgt u altijd voor een lekkere maaltijd op tafel bij uw gasten.

Neem contact op

Of u de oplossingen van Elise Service nu wilt kopen, huren of in de vorm van een abonnement aan wilt schaffen, het kan allemaal. Ons specialistische team heeft jarenlange ervaring in het creëren van innovatieve maaltijdvoorzieningen en kunnen u hierin de juiste ondersteuning bieden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen een oplossing op maat bieden.

Serelis

De Serelis maaltijdbuffetwagen is bij uitstek geschikt voor het presenteren en aanbieden van warme maaltijden “á la carte“, al dan niet gepersonaliseerd voor een extra mooie uitstraling. Alle maaltijdcomponenten krijgen, door de instelbaarheid van alle platen individueel, exact de hoeveelheid energie die nodig is voor een perfect eindresultaat. Tegelijkertijd meerdere hoeveelheden en verpakkingssoorten. De direct contact verwarmingsplaten werken na het verwarmen als een “rechaud” waardoor het eten lekker lang warm blijft zonder tussentijds bij te verwarmen. Bovenbladverwarming zorgt voor minimale terugloop van temperaturen tijdens het presenteren van de maaltijden. Serelis buffetwagens zijn er in vele varianten en capaciteiten, gekoeld en ongekoeld. Uiteraard kunnen deze wagens ook elektrisch worden aangedreven. Wagens zijn eenvoudig te reinigen door het uitdraaien van de verwarmingselementen.

Energis

Dé oplossing voor o.a. kleinschalige woonvormen, afdelingskeukens of grote hoeveelheden bulk. Klein en compact, al dan niet ingebouwd in een meubel, op het aanrecht, op een onderstel of met een koelkast. Energis kasten worden gemaakt in veel capaciteiten en afmetingen. De direct contact verwarmingsplaten zijn per stuk instelbaar waardoor het mogelijk is verschillende hoeveelheden en verschillende verpakkingen tegelijkertijd te verwarmen. Éénvoudig in gebruik en altijd direct in te zetten (plug and play). Alleen aansluiten op het lichtnet (230/400 Volt), geen verdere aansluitingen of afvoer nodig. Ook zijn de kasten in te zetten om verse maaltijden warm te houden.

Restiself Serie

Restiself is de serie van maaltijdbuffetwagens voor het koelen, verwarmen, presenteren en uitserveren van zo genaamd bulk of multiportion. Of het nu gaat om uitgifte in schalen of à la carte bij de gasten.

Maaltijdbuffetwagens van Elise Service verwarmen de componenten in bijna alle verpakkingsvormen die momenteel beschikbaar zijn.

Ook de meerpersoons systemen werken door middel van direct contactverwarming.

Iedere verwarmingsplaat verwarmt gecontroleerd de componenten in de verpakking waarin deze wordt geserveerd.

Door de groepsgrootte bepalen we welke kar het meeste past bij de doelgroep.

Het accumulerende vermogen van de verwarmingsplaten zorgt ervoor dat de maaltijden ook lang na het eindsignaal (zonder extra energie) warm kunnen worden uitgegeven.

Dit maakt het mogelijk om ook de systemen in te zetten in een “cook and serve” model (gekoppeld).